Felújítják az egyik miskolci áruházat, de “tavaly októberben fogják újranyitni”

Megosztás

Bár egyértelmű elírásról van szó, arra figyelhettek volna, hogy a hatalmas, újranyitást hirdető feliratnál stimmeljen a dátumon kívül az év is. 2022-ben ugyanis már nehezen lesznek készen a munkálatok a Coop ominózus boltjánál.

“Átalakítás miatt zárva van a Thököly COOP. Újranyitás október 10, 10:00” – írta az egyik helyi csoportban Raymond L., amihez a helyszínen készült képeket is mellékelt. Ezen azonban többeknek is szemet szúrt, hogy az illetékesek az évet bizony elrontották. Ez az igazi mestermunka, amely előbb készül el, mint ahogy elkezdenék.

Vissza a jövőbe 4?

Bő két hét múlva tehát – a hibás feliratot megfelelően értelmezve – a Thököly COOP újra megnyithat, amint végeznek az átalakításokkal. Bár a miniszterelnök tavaly megmondta, hogy előre megyünk, nem hátra, ez a felirat sem ezt bizonyítja. A hibát észlelve jöttek is a kommentek: “Minden területen visszamegyünk a múltba?”

“Jó messze van még 2022.”

Volt, aki hozzátette, hogy természetesen elsőre is értette, hogy a felirat 2023-ra vonatkozik (reméljük…), de ekkora hibát nem illik elkövetni. Ezzel mi is csak egyetérteni tudunk. A közelben élők azért várni fogják október tizedikét. Akár tavaly, akár idén.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek